Een website die je geen geld kost, maar oplevert.

Bij Au Courant betreden we nieuwe wegen en begeleiden we je naar de toekomst van de digitale wereld. Wij ondersteunen bedrijven bij het bereiken van hun doelen met ijzersterk webdesign. Samen ontwikkelen we betrouwbare strategieën en oplossingen gericht op succes.

Heb je een vraag?

Wellicht staat het antwoord op jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen.

Hoelang duurt het voordat mijn website online staat?

Jouw nieuwe website is in de meeste gevallen binnen 4 weken al gereed voor de lancering. Door ons heldere proces en communicatie helpen wij je binnen een maand van zero naar hero. Waar wacht je nog op? Het is tijd om de website van je dromen eindelijk te laten bouwen!

Hebben jullie stageplekken beschikbaar?

Nieuw talent is altijd welkom. Ben jij een grafisch vormgever of developer en zoek je een unieke stageplek? Stuur dan een mail met jouw CV, motivatie en portfolio naar hello@aucourant.nl.

Hoeveel input heb ik zelf in het project?

Tijdens dit proces zal je erg betrokken zijn. Jouw input en feedback is cruciaal om je website tot een succes te maken. Met jouw wensen in gedachten vertalen wij jouw visie met onze expertise voor jouw ideale websitebezoeker. Het proces vraagt van alle betrokkenen een pro-actieve houding, heldere communicatie en duidelijke afspraken voor een succesvol resultaat.

Verzorgen jullie ook het logo en de merkidentiteit?

Absoluut. Heb je nog geen logo of is jouw huidige logo aan vervanging toe? Geen probleem, wij ontwerpen een kenmerkend logo en stellen een merkidentiteit vast die past bij jouw bedrijf. We begrijpen dat je graag snel van start wilt gaan en daarom leveren wij jouw nieuwe logo vaak al binnen 48 uur op.

Bouwen jullie mijn website ook mobiel vriendelijk?

Uiteraard!  Tegenwoordig is een mobiel vriendelijke website onmisbaar. Wist je dat gemiddeld 70% van je website bezoekers jou via een smartphone heeft opgezocht? Dit is dus van belang voor jouw online succes en daar helpen wij je mee.

Wat als ik hulp nodig heb nadat mijn website live is?

Wij zijn je nieuwe digitale vrienden en we staan altijd voor je klaar. Na de lancering begint het avontuur pas echt en daarom blijven wij sterk betrokken om je website up-to-date te houden. Je kunt ons op elk moment benaderen voor hulp, zelfs in de weekenden. Ideaal toch?

Hosten en onderhouden jullie mijn website ook?

Dat klopt. Om onze merkbeloftes na te kunnen streven, hosten en onderhouden wij al onze websites voor een klein maandelijks bedrag. Hiermee hoef jij je nooit (meer) zorgen te maken op het gebied van je website. Wij ondersteunen je van A-Z en jij kan je richten op hetgeen waar je goed in bent.

Wat zijn jullie tarieven?

Jouw merk en wensen zijn uniek, net als de tijd die benodigd is voor jouw succesvolle project. Onze tarieven zijn dan ook een weerspiegeling van de omvang van jouw project. Wij houden, net als jij, van transparantie. Daarom sturen wij jou na onze kennismaking vrijblijvend een passende offerte zonder verborgen kosten.

Staat jouw vraag hier niet tussen?
Neem dan contact met ons op.

Zet jouw idee om in realiteit

Heb je een project te bespreken? Heb je een zakelijke kans, of ben je gewoon een creatieveling op zoek naar een vertrouwde samenwerking? Neem vandaag nog contact op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Start project