Samen maken wij jouw merk memorabel.

Als je wilt dat mensen je onthouden, dan moet je in hun hoofd terecht komen.
En om toegang te krijgen tot iemands hoofd, moeten we ze raken in het hart.

Waar strategie, creativiteit en techniek samenkomen

Au Courant, Franstalig voor de term up-to-date, is een digitaal designbureau van Nederlandse bodem. Wij ontwikkelen vooruitstrevende websites & logo's voor nieuwe en gevestigde bedrijven. We creëren memorabele merkbelevingen met modernisering als gedachtegoed. Ons fundament is een fijne balans tussen design- en development.

Au Courant is hét digitaal designbureau voor de moderne ondernemer. De ondernemer die op wilt vallen in een tijdperk met ontelbare prikkels en klaar is voor digitalisering.

Geen onduidelijke facturen of variërende uurtarieven. Je mag alles van ons weten. We houden net als jij, niet van onaangename verrassingen. We verrassen je liever met ons kwalitatieve werk.

We zoeken altijd naar out-of-the-box oplossingen. Het gedachtegoed waarbij aangenomen richtlijnen en standaarden irrelevant zijn. Wij zijn dapper en nemen graag off-road routes naar online succes.

Wij schakelen snel en streven samen naar jouw doelen. Efficiënt werken met een doelgerichte mentaliteit zorgt voor een goede opvolging en een mooi resultaat.

Klanttevredenheid staat voorop en wij denken mee in oplossingen. Onze klanten krijgen 365 dagen per jaar de juiste ondersteuning en aandacht die ze verdienen. We veren mee met onze klanten.

Tagline

Our team

Een hecht team met hartwerkers. Hardwerkende creatievelingen gedreven door een vuurtje in ons hart.

Met onze passie en talent op het gebied van design en development maken wij jouw online succes werkelijkheid.

Gyan
Gyan
Creative Director 🎨

Hey, ik ben Gyan, een visuele verhalenverteller met een onuitputtelijke bron van ideeën! Ik heb een scherp oog voor detail en een neus voor trends, waardoor ik unieke en boeiende ontwerpen creëer voor jouw bedrijf.

Ramy
Ramy
Technical Director 👨‍💻

Hé daar! Ik ben Ramy, een gedreven code-enthousiast die altijd op zoek is naar de nieuwste technologieën en best practices om jouw website naar een hoger niveau te tillen!

Manar
Manar
Designer 💅

Hoi, ik ben Manar, een speelse designer die van elk project een feestje maakt! Met mijn intuïtieve gevoel voor esthetiek, creëer ik prachtige en effectieve ontwerpen.

Ishak
Ishak
Developer 🤓

Ik ben Ishak, een webontwikkelaar met een passie voor het creëren van schaalbare en toegankelijke websites die bezoekers een vlotte en plezierige ervaring bieden.

Nino
Nino
Developer 🧠

Ik ben Nino, een code-wizard met een passie voor innovatie, waardoor ik in staat ben om elegante en effectieve oplossingen te bouwen. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om grensverleggende websites te creëren!

Esra
Esra
Designer 🙋🏽‍♀️

Hey, ik ben Esra, een getalenteerde designer die moeiteloos kleuren en vormen tot leven brengt! Ik combineer creativiteit met functionaliteit en zorg altijd voor adembenemende ontwerpen.

Open, eerlijk en transparant.
Op maat gemaakte oplossingen.
Wij ondersteunen jou van A tot Z.

Een website die je geen geld kost, maar oplevert.

Bij Au Courant betreden we nieuwe wegen en begeleiden we je naar de toekomst van de digitale wereld. Wij ondersteunen bedrijven bij het bereiken van hun doelen met ijzersterk webdesign. Samen ontwikkelen we betrouwbare strategieën en oplossingen gericht op succes.

Tagline

Overtuigd van onze expertise en wil jij direct jouw merk aanpakken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Start project