Wij laten jouw website voor je werken, niet andersom.

Met een sterke visie en een kraakhelder proces nemen wij samen de sprong. Op zoek naar de onontdekte mogelijkheden van jouw merk.

Tagline

Heading goes here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Website op maat

Website binnen 2 weken gebouwd
Volledig op maat gemaakt design
Logo & huisstijl
Beheersysteem voor jou (CMS)
Technisch onderhoud
Hosting van jouw website
Advies & tips voor groei
Gebouwd in Webflow
Tagline

Jouw website in 6 stappen

Na de aanlevering bouwen wij jouw website binnen 14 dagen

Aanmelden

Jij vertelt ons over jouw bedrijf en de wensen voor jouw nieuwe website.

Bevestigen

Jij ontvangt een mail voor de betaling van jouw website op maat.

Aanleveren

Jij levert de benodigde content van jouw website aan in ons portaal.

Ontwerpen

Wij brengen vorm, kleur en karakter samen als fundament van jouw merk.

Bouwen

Wij werken jouw idee uit als een toegankelijk en dynamisch geheel.

Lanceren

Wij zorgen dat alles goed functioneert en lanceren jouw droomwebsite.

Open, eerlijk en transparant.
Op maat gemaakte oplossingen.
Wij ondersteunen jou van A tot Z.

Wat we maken, maakt ons

Een handjevol van onze websites waar we trots op zijn

Travelblog
The Travel Ninja

Een jonge dokter en fotograaf die een nomadisch bestaan ​​nastreeft en zijn tijd verdeeld tussen zijn hometown Rotterdam en reizen op deze prachtige planeet.

Brassband
GDFL Brassband

GDFL brassband bestaat uit een groep talentrijke jongeren met dezelfde passie voor muziek. De Caribische invloeden en aanstekelijke energie maakt deze brassband onvergetelijk op jouw gelegenheid.

Pedicuresalon
Feet Solution

Feet Solution is een huiselijke pedicure salon met voetverzorging van de hoogste kwaliteit. De vakkundigheid en de hoogwaardige productlijn verhelpen alle voetproblemen voor hem en haar.

Slotenmaker
De Sleutelspecialist

De Sleutelspecialist is jouw redder in nood voor alle slot- en sleutelproblemen. Van geavanceerde autosleutels tot speciale kluissleutels. Met ruim 60 jaar ervaring dupliceren, programmeren en leveren deze experts alle soorten sleutels.

Kapsalon
Gerth Coiffures

Gerth Coiffures is een allround kapsalon waar leeftijd, haartype en haarwensen geen grenzen kennen. Van een simpel kapsel tot een compleet nieuwe look. Al 34 jaar lang vooruitstrevend in het kappersvak.

Spa & Wellness
Chiang Mai

Chiang Mai brengt high-end Aziatische massagetherapieën naar Nederlandse bodem. Een verrijking aan behandelingen voor de synergie tussen lichaam en geest.

Dansfestival
International Dance League

International Dance League verenigt de dansscène in een ervaring als nooit tevoren. Dit meerdaags festival brengt de danscultuur van de straat naar de schijnwerpers.

Theatergroep
Amenti

Amenti is een theater organisatie en dansgezelschap waar wordt gericht op onderbewuste patronen in lichaam en geest. Door middel van beweging, dans en kennis, leert Amenti individuen via hun eigen methodiek om een betere bewustwording te ontwikkelen.

Kledingmerk
Jaffary

Jaffary geeft een nieuwe dimensie aan de hedendaagse streetwear. Met abstracte designs en unieke details breekt dit modemerk telkens de barrières van de fashion industrie.

Textiel groothandel
Knipidee

Knipidee is een wereldwijde leverancier van textiel. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 7 miljoen meter textiel op voorraad, beginnen hier de eerste processen in de mode-industrie.

Heb je een vraag?

Wellicht staat het antwoord op jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen.

Hoelang duurt het voordat mijn website online staat?

Jouw nieuwe website is in de meeste gevallen binnen 4 weken al gereed voor de lancering. Door ons heldere proces en communicatie helpen wij je binnen een maand van zero naar hero. Waar wacht je nog op? Het is tijd om de website van je dromen eindelijk te laten bouwen!

Hebben jullie stageplekken beschikbaar?

Nieuw talent is altijd welkom. Ben jij een grafisch vormgever of developer en zoek je een unieke stageplek? Stuur dan een mail met jouw CV, motivatie en portfolio naar hello@aucourant.nl.

Hoeveel input heb ik zelf in het project?

Tijdens dit proces zal je erg betrokken zijn. Jouw input en feedback is cruciaal om je website tot een succes te maken. Met jouw wensen in gedachten vertalen wij jouw visie met onze expertise voor jouw ideale websitebezoeker. Het proces vraagt van alle betrokkenen een pro-actieve houding, heldere communicatie en duidelijke afspraken voor een succesvol resultaat.

Verzorgen jullie ook het logo en de merkidentiteit?

Absoluut. Heb je nog geen logo of is jouw huidige logo aan vervanging toe? Geen probleem, wij ontwerpen een kenmerkend logo en stellen een merkidentiteit vast die past bij jouw bedrijf. We begrijpen dat je graag snel van start wilt gaan en daarom leveren wij jouw nieuwe logo vaak al binnen 48 uur op.

Bouwen jullie mijn website ook mobiel vriendelijk?

Uiteraard!  Tegenwoordig is een mobiel vriendelijke website onmisbaar. Wist je dat gemiddeld 70% van je website bezoekers jou via een smartphone heeft opgezocht? Dit is dus van belang voor jouw online succes en daar helpen wij je mee.

Wat als ik hulp nodig heb nadat mijn website live is?

Wij zijn je nieuwe digitale vrienden en we staan altijd voor je klaar. Na de lancering begint het avontuur pas echt en daarom blijven wij sterk betrokken om je website up-to-date te houden. Je kunt ons op elk moment benaderen voor hulp, zelfs in de weekenden. Ideaal toch?

Hosten en onderhouden jullie mijn website ook?

Dat klopt. Om onze merkbeloftes na te kunnen streven, hosten en onderhouden wij al onze websites voor een klein maandelijks bedrag. Hiermee hoef jij je nooit (meer) zorgen te maken op het gebied van je website. Wij ondersteunen je van A-Z en jij kan je richten op hetgeen waar je goed in bent.

Wat zijn jullie tarieven?

Jouw merk en wensen zijn uniek, net als de tijd die benodigd is voor jouw succesvolle project. Onze tarieven zijn dan ook een weerspiegeling van de omvang van jouw project. Wij houden, net als jij, van transparantie. Daarom sturen wij jou na onze kennismaking vrijblijvend een passende offerte zonder verborgen kosten.

Staat jouw vraag hier niet tussen?
Neem dan contact met ons op.

Start project